• 06 10752212
  • info@pleasantlife.nl

Over mij

Ik ben Didonne op den Buijsch en woon met mijn man en 2 zonen in Weert. Tijdens mijn loopbaan heb ik 8 jaar als werkcoach gewerkt en diverse functies in het bedrijfsleven vervuld. Uiteindelijk werd het voor mij steeds duidelijker dat ik mijn voldoening haal uit het werken met mensen. Dit gecombineerd met mijn fascinatie voor de ademhaling heeft ertoe geleid dat ik een Ademcoach opleiding ben gaan volgen. Niet alleen om zelf zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de ademhaling maar ook om anderen de voordelen van een goede ademhaling te laten ervaren. Meer informatie hierover vind je onder het menu Adem Coaching.

Vanuit mijn oprechte interesse in mensen, wat er in hen omgaat en wat hen beweegt heb ik daarnaast een opleiding tot Life Coach gevolgd. Deze opleiding, aangevuld met scholing op het gebied van persoonlijke effectiviteit, mindfulness en coachingsvaardigheden maar ook mijn persoonlijke bagage en werkervaring komen goed van pas bij mijn werk als Life Coach.

Het belangrijkste is echter dat je je bij mij op je gemak voelt en het vertrouwen (terug) krijgt dat je alles in je hebt om wat moois van jouw leven te maken. Het leven is te kort om aan je voorbij te laten gaan.