• 06 10752212
  • info@pleasantlife.nl

Ervaringen

“Vanaf het begin van dit jaar ben ik gestart met coaching in de praktijk Pleasant Life van Didonne. Ik ben nu een aantal sessies verder en ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik hier enorm veel baat bij heb. De coaching-sessies die ik met Didonne heb, geven mij steeds weer nieuwe inzichten en zijn soms enorme eyeopeners. Ze helpen mij vervolgens weer vooruit in hetgeen ik nastreef! De adem-coaching is daar een onderdeel van, en pas ik inmiddels zelf dagelijks toe. Daarnaast stimuleert Didonne mij, door middel van een professionele aanpak, om de nieuwe inzichten ook echt in de praktijk te brengen, en toe te passen in mijn dagelijks leven. Het mooie is dat ik merk dat dat ook echt lukt! Ik ga daarom steeds weer met enorm veel plezier en enthousiasme naar  Didonne. Ik kan iedereen die vastloopt of een hulpvraag heeft op bepaalde aspecten in zijn of haar leven dan ook zeker aanraden om de praktijk van Didonne te bezoeken”.

Vivian


“Didonne is een fantastische, lieve en warme vrouw. Zo fijn om onder haar kundige begeleiding aan meer lucht in mijn leven te werken.  Dankjewel Didonne”.

Angelique


“Onlangs heb ik een kort traject van vier sessies doorlopen bij Pleasant Life, om door middel van hartcoherentie training mijn emotionele balans en innerlijke rust terug te vinden. In het begin is het nog onwennig om zo bewust met je ademhaling bezig te zijn, maar na enige oefening voelt het al snel heel natuurlijk aan.

De trainingen hebben mij geholpen om meer in het hier en nu te zijn. Ook ben ik veel beter gaan slapen. Ik doe de oefeningen nu 2 x per dag, in de ochtend en in de avond, ze zijn gewoon een onderdeel van mijn dag geworden. Vooral de avondsessie vind ik heerlijk voor het slapengaan.

De begeleiding door Didonne is heel prettig en alles wordt duidelijk uitgelegd”.

Roos


“Met de hulp van Didonne ben ik me bewust geworden van de rode draad in mijn leven en patronen die mij in mijn dagelijks leven positief of negatief beïnvloeden. Didonne is een warme persoonlijkheid, optimale coach en goede luisteraar. Ze geeft je zelfvertrouwen en praktische handvaten die je in de praktijk kan gebruiken en die meteen effectief zijn. Ik heb me tijdens het coachtraject altijd veilig en begrepen gevoeld. Ook de ademhalingsoefeningen zijn een eye opener en toepasbaar in het dagelijks leven. Ik kan de diensten van Didonne aan iedereen aanraden.
Nogmaals dank voor alles!”

Rebecca


“Na een onrustige periode in het begin van dit jaar ben ik gestart met hartcoherentie. 

Ik heb nu 3 sessies gehad en ervaar al meer rust. Het plezier in mijn leven is weer terug. Ik ben niet meer bang voor  de “foute” gedachten, want als ze komen weet ik nu wat ik kan/moet doen.

Didonne is een fijne vrouw die duidelijke uitleg geeft en waarbij je je heel snel op je gemak gaat voelen”.

Tamara


Graag wil ik je bedanken voor de fijne sessies hartcoherentie. Het was telkens een ontspannen en aangename ervaring. Dankzij je heldere uitleg, geduld en rustgevende uitstraling keerde ik steeds positief en monter weer huiswaarts.

Je hebt me een goede basis gegeven om alleen mee verder te kunnen en dat waardeer ik enorm!

Catherine


“Dankjewel voor de hartcoherentie-training. Het is een geweldige (en eigelijk simpele) manier om een paar keer per dag even stil te staan bij het hier en nu en zo de focus op belangrijke dingen makkelijk vast te houden. Een aanrader!”

Noor


“Om mijn innerlijke rust weer te vinden, ben ik bij Didonne begonnen met hartcoherentie training. Haar site sprak me aan en er was direct ook de klik met haar wat ook niet onbelangrijk is. Ik kan mezelf zijn bij haar!

Deze sessies heb ik als heel aangenaam ervaren!

Voor het groeien in mijn persoonlijke ontwikkeling, volg ik nu ook life coaching.

Didonne is een aangename, rustige vrouw die alles goed uitlegt en ook naar je luistert. Haar hulp heeft me een zekere rijkdom mee gegeven, dank daarvoor! “

Heidi


“Nu ik de hartcoherentietraining volg voel ik me niet meer gejaagd als er veel op me afkomt.

Ik blijf rustig, handel zaken één voor éen af. Ik sta meer stil bij wat ik voel en hoe ik me voel en neem bewustere beslissingen over wat ik wel en niet doe.”

Baukje


Deel hier je ervaring met Pleasant Life