• 06 10752212
  • info@pleasantlife.nl

Adem coaching

Als Ademcoach maak ik mensen bewust van het fysieke, mentale en emotionele effect van de ademhaling op hun lichaam en geest. Net zo goed als je je door een verkeerde ademhaling opgejaagd, vermoeid of gespannen kunt voelen is het ook heel goed mogelijk om door een optimale ademhaling energie, ontspanning of innerlijke rust te ervaren.

Aan het begin van een ademcoach sessie analyseer ik eerst de ademhaling. Het is bijzonder om te zien hoe deze vaak weerspiegelt hoe iemand in het leven staat. De diverse ademtechnieken die ik gebruik stem ik volledig af op jouw behoeften: wil je graag gemakkelijker kunnen ontspannen, meer energie hebben, een betere mentale veerkracht of belemmerende emoties loslaten. Om dit helder te krijgen gaat er altijd een korte intake aan elke ademsessie vooraf.

Naast de plezierige ervaring van de ademsessie zelf vind ik het heel belangrijk om eenvoudige ademhalingsoefeningen aan te reiken waarmee je zelf jouw ademhaling kunt optimaliseren en direct de voordelen hiervan kunt ervaren op lichaam en geest. Het is toch zonde om deze krachtbron, die je altijd bij je hebt en die niks kost, niet optimaal te benutten of sterker nog contra-productief te maken.

De adem als anker waarop je altijd kunt terugvallen in de hectiek van alle dag en waarmee je eenvoudig dichter bij je ware kern kunt komen. Hoe mooi is dat ?

Meer weten over Adem coaching ? Laat het me gerust weten, telefonisch, per mail of via het contactformulier